BAKER&MCKENZIE

Baker&McKenzie heeft opdracht gegeven om hun bedrijfsrestaurant te verbouwen naar “The Baker Café” om te kunnen lunchen, werken en ontspannen. Being Spaces adviseert Baker&McKenzie in hun huisvesting op verschillende vlakken. Wij luisteren, denken mee en ontwerpen werk en leefomgevingen voor kantoren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze werkelijkheid worden d.m.v. het beste projectmanagement

THE CLOUD

De internationale boekenverkoper wil meer voet aan de grond krijgen in Nederland. En een kantoor in Amsterdam is daarvoor het begin. In het nieuwe gebouw The Cloudis de bovenste verdieping gereserveerd voor de boekengigant, één van de onderburen is bijvoorbeeld vervoersbedrijf Uber. Om de oplevering snel en netjes te laten verlopen, is Being Spaces ingehuurd. Wij hielpen een deel van de afbouw te begeleiden en te managen, zodat de internationale boekenverkoper eind december 2017 vanuit de nieuwe Amsterdamse vestiging Nederland kan veroveren.

ESDEC

Met de aankoop het 9000 vierkante meter tellende pand in Deventer heeft Esdec aan Being Spaces gevraagd een ontwerp te maken voor het “Esdec Innovation Centre” waar diverse type daken staan opgesteld en installatuers zo training kunnen krijgen voor het aanbrengen van de Esdec montagesystemen voor PV-panelen. Het “Esdec Innovation Centre” geeft het aanzicht van het pand met een nieuw entree en parkeervoorzieningen met mooi aangelegde tuin. Op dit moment is het ontwerp in uitvoering tot realisatie. Naast het Esdec Innaovation Centre is Being Spaces ook bezig met de het logistieke deel voor zowel Europa als USA. Dit houdt in dat er nieuwe wordt gekeken naar routing en extra loading docks.

WE DESIGN – WE BUILD – YOUR OFFICE