jkeg

LEGER DES HEILS

Ondertussen onze derde opdracht voor het Leger Des Heils. In Utrecht is een prachtig en functioneel regiokantoor ontworpen en gerealiseerd. Door stuur -en gebruikersgroepen invloed te gegeven tijdens het ontwerpproces is het een optimaal kantoor geworden voor de zoveel diverse mensen en afdelingen van het Leger Des Heils. Een mooi resultaat door te doen waar we in geloven!

BAKER&MCKENZIE

Baker&McKenzie heeft opdracht gegeven om hun bedrijfsrestaurant te verbouwen naar “The Baker Café” om te kunnen lunchen, werken en ontspannen. Being Spaces adviseert Baker&McKenzie in hun huisvesting op verschillende vlakken. Wij luisteren, denken mee en ontwerpen werk en leefomgevingen voor kantoren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze werkelijkheid worden d.m.v. het beste projectmanagement

THE CLOUD

De internationale boekenverkoper wil meer voet aan de grond krijgen in Nederland. En een kantoor in Amsterdam is daarvoor het begin. In het nieuwe gebouw The Cloudis de bovenste verdieping gereserveerd voor de boekengigant, één van de onderburen is bijvoorbeeld vervoersbedrijf Uber. Om de oplevering snel en netjes te laten verlopen, is Being Spaces ingehuurd. Wij hielpen een deel van de afbouw te begeleiden en te managen, zodat de internationale boekenverkoper eind december 2017 vanuit de nieuwe Amsterdamse vestiging Nederland kan veroveren.

UP BUILDING

Uitbreiden van een bestaand kantoor. Being Spaces doet het graag. Zo hebben we in de Up Building in Amsterdam voor een Amerikaanse organisatie het kantoor vergroot en de stijl van het bestaande ontwerp gehandhaafd en bij geschaafd naar de hedendaagse stijl. Slim omgaan met ruimte, materiaal en het bestaande design geeft uitdaging om iets moois te maken.

ESDEC

Met de aankoop het 9000 vierkante meter tellende pand in Deventer heeft Esdec aan Being Spaces gevraagd een ontwerp te maken voor het “Esdec Innovation Centre” waar diverse type daken staan opgesteld en installatuers zo training kunnen krijgen voor het aanbrengen van de Esdec montagesystemen voor PV-panelen. Het “Esdec Innovation Centre” geeft het aanzicht van het pand met een nieuw entree en parkeervoorzieningen met mooi aangelegde tuin. Op dit moment is het ontwerp in uitvoering tot realisatie. Naast het Esdec Innaovation Centre is Being Spaces ook bezig met de het logistieke deel voor zowel Europa als USA. Dit houdt in dat er nieuwe wordt gekeken naar routing en extra loading docks.

CIRFOOD NEDERLAND

CIRFOOD Nederland zijn echte foodies die hun passie met zoveel mogelijk mensen willen delen. Zij vinden dat iedereen recht heeft op goed eten en drinken voor een redelijke prijs. Geen fast food, maar good food! Zij maken van eten en drinken een belevenis en creëren meerwaarde voor scholen, universiteiten, bedrijven of organisaties. Being Spaces heeft binnen het D.HUB gebouw te hoofddorp een prachtig hoofdkantoor ontworpen en gerealiseerd voor dit Italiaanse bedrijf. Er is gebruik gemaakt van bestaande materialen welke in een nieuw jasje zijn gestoken. Want weggooien is niet meer van deze tijd, voedsel gooien we immers ook niet weg.

NETFLIX

NETFLIX Amsterdam heeft Being Spaces gevraagd om de grondslag van het ontwerp te leggen voor het EMEA Hoofdkantoor te Amsterdam. Wij hebben met veel enthousiame gewerkt aan het ontwerp van het 9000 m2 kantoor, waar de Broadcasting gigant een fijne plek heeft om de creativiteit van hun mensen te laten stromen en ons thuis daardoor met mooie series en films te voeden.

KEUKEN JAREN 20 VILLA

Een moderne keuken met al de eisen en wensen van nu in een jaren 20 villa te passen doe je niet zomaar. Hiervoor moet je om tafel met de bewoners om een goed beeld van hun te krijgen. De stijl en kenmerken van de jaren 20 in de villa moeten goed benut worden. Maar als alles in elkaar past heb je een schitterend resultaat.

WE DESIGN – WE BUILD – YOUR OFFICE