WE BUILD

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, want samen halen we het beste uit elkaar.

Een mooi ontwerp is leuk, maar je wil het natuurlijk ook straks in het echt terugzien. Geen zorgen, wij begeleiden ook de bouwwerkzaamheden. Vertrouw dit tijdrovende en specialistische karwei aan ons toe en geniet van onze jarenlange ervaring met het projectmanagement van grote bouwprojecten. Kortom: laat je door ons ontzorgen.

Being Spaces houdt van overzicht en van innovatie. Dat zijn gelijk onze sterkste punten als projectmanager van een grote verbouwing. We zorgen met slimme optimalisaties voor kwaliteit, controle over het budget en een snelle doorlooptijd. Want wij blinken uit in proactief en probleemoplossend projectmanagement en spotten eventuele beren op de weg nog voordat ze in de buurt komen. Daardoor verloopt een verbouwing onder ons toeziend oog snel en vlekkeloos. 

Ontzorgen, daar houden we van bij Being Spaces. Maar misschien houd je zelf graag ook een oogje in het zeil. Want een bouwproject is complex, maar zeker leuk om mee te maken. Tijdens de hele verbouwing zorgen we voor transparantie, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent en wat er allemaal gebeurt. Na de oplevering zijn we niet gelijk vertrokken: we helpen je graag met de verhuizing en adviseren sowieso over onderhoud en gebruik. En natuurlijk checken we of alles naar wens is en werkt.  

WE DESIGN – WE BUILD – YOUR OFFICE